info@clibasa.com 973 44 55 23

Qui som

Clibasa és una empresa dedicada al sector de la calefacció, la fontaneria, l’aire condicionat i el gas a Balaguer, i província.

Clibasa és una empresa homologada i amb operaris acreditats per realitzar les instal·lacions tant d’aigua, com d’electricitat, de gas, climatització (calefacció, aire condicionat) i també instal·lacions de plaques solars tèrmiques.

Som una empresa dedicada a les instal·lacions en general que procurem adjuntar el valor afegit de la feina ben feta amb seguretat i amb qualitat i poder-nos guanyar la confiança dels nostres clients, intentant vendre el que nosaltres compraríem en cada cas, tenint en compte la durabilitat i l’estalvi energètic en les nostres instal·lacions i productes.

A part de les reparacions a vivendes ,canvis de calderes, subministrem i instal·lem aire condicionat, instal·lacions noves integrals (aigua, llum i gas) per vivendes, també realitzem instal·lacions a locals comercials, botiges i a magatzems o naus industrials.

Una àmplia trajectòria en el sector i els temps que corren, ens han conduït a ampliar els nostres serveis per oferir als nostres clients tasques professionals en el camp de les energies renovables (biomassa, eòlica, solar, tèrmica, …).

Clibasa té la seu comercial a Balaguer, i presta els seus serveis a tot Catalunya, centrant-se principalment en les comarques de de Ponent on comptem amb la major quantitat de treballs realitzats i clients satisfets.